Vardagen

Onsdag

 Hej mina vänner! Igår var vi på Rickards jobb och sjöng vår repertoar av vår sånger. Skönt att vår ”turné” nu är över. Det tar rätt så mycket energi men roligt har vi haft. Sen hade jag match på kvällen i damer div 2. Det var en lugn tillställning där det inte hände särskilt mycket.
Idag har vi varit ute på förmiddagen och lekt kurragömma med barnen. De ville egentligen gunga på kinagungan men på grund av sabotage är den nermonterad. Barnen blev rätt så besvikna och det är så tråkigt att ungar inte kan hålla fingrarna i styr och inte förstöra saker.
Maten idag blir hemmagjorda köttbullar och potatis. Mums! Efter maten ska jag och Rickard på möte angående en tjejcup som arrangeras. Ikväll blir det förmodligen fotboll. Rickard ska assistera i ett toppmöte i division3. Det kan nog hetta till rätt rejält. Kul ska det bli!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Onsdag

Lämna ett svar