Vardagen

Sova kanske

I förmiddags var jag i Åtvidaberg och dömde pojkar 16 elit. Vilken skillnad det är att döma den serien nu när jag har dömt tuffare fotboll ett tag både som assisterande och som domare, det känns verkligen annorlunda men på ett bra sätt. Det känns lättare. Jag har en riktigt bra känsla efter matchen så det var riktigt roligt.
Läste i blogg.se:s bloggskola att man inte ska ha bilder som inte hör till inlägget. Vad tycker ni om det? Själv tycker jag att det är roligare än att bara läsa en massa text.
Kvällen har spenderats på jobbet och när jag kom hem tog jag tag i röran i vardagsrummet och samtidigt tittade jag på ”Burlesque” med Christina Aguilera. Helt ok film faktiskt. Känner mig trött nu och borde verkligen lägga mig då jag ska upp tidigt imorgon och jobba till två innan jag får SEMESTER!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Sova kanske

 1. Jag kan slänga in en bild då och då i ett inlägg som annars blir utan bilder, känns lite roligare med något foto i inlägget, men har även en del inlägg utan bilder. Sen om bilden är relevant till inlägget eller inte det struntar jag i 😉

 2. Det beror väl på, såklart ska bilderna vara så relevanta som möjligt men hellre en orelevant bild än bildlöst inlägg tycker jag allt. 🙂

 3. Fin blomma ….
  Jag gillar oxå foto/bilder fast helst nå’t som rör inlägget,men dé é jag 🙂
  Annars kan man ha en fin signatur som "livar" upp.
  Ha en härlig dag!

 4. Vacker bild! Jag tycker att det är intressant och gör det mer levande att ha med bilder i inläggen, även om de kanske inte alltid har med texten att göra. Härligt med semester, njuuuut!!!
  Kramizar aka

 5. Jodå, man kan ha andra bilder också. Bara man inte snor dom 😉
  Fin blogg du har.
  Kram elsamarianne /EM

Lämna ett svar