Vardagen

Spam

Kan inte alla som spammar min blogg med ”läs min blogg”kommentarer sluta. Jag är INTE intresserad av att ställa frågor i frågestunder i bloggar jag inte känner ”ägaren”, vill inte ha tips på inlägg. Bästa sättet att få mig att kika in i era bloggar är att faktiskt kommentera inlägget jag skrivit!!!!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Spam

  1. Håller fullständigt med, så himla tröttsamt. Jag går in på ens blogg & kommenterar gärna tillbaks, men om någon skriver "bloggtävling", "fin blogg..kolla gärna in min"..alltså det är skitstörigt!
    Jag undrar dom som skriver är ens medvetna att vissa, bl.a. jag tar bort kommentaren.

  2. JAAA får sådant hela tiden jag med, jag raderar de kommentarerna direkt. Har varken tid eller lust att ta mig tid att besöka dem =D

  3. Så himla sant, alltid tänkt sådär. Förstår inte varför folk jag inte ens känner vill att jag ska ställa frågor i en blogg jag aldrig kanske ens läst heller, haha så konstigt.. 🙂
    sv: Åh tack snälla! Ja visst är det helt underbart med sommar äntligen 😀

Lämna ett svar