Vardagen

Lördag

Jag har aldrig tänkt på det där att matcha mor och dotter. Men lite kul är det allt att HM öppnar för den möjligheten med två klänningar i ungefär samma tema: blått och blommor. Jag vill beställa båda två för att jag tycker de är så fina. Om vi sen fulmatchar får vi se.
Idag är det strålande sol och riktigt varmt. Vinden är obefintlig. Så härligt. Om en stund ska jag iväg och döma match, träningsmatch mellan två divisionfyra lag. Det blir kul!
Hoppas ni har en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lördag

  1. Visst är vädret underbart?
    Matcha, det har jag heller aldrig tänkt på, kanske vore något när man får ett barn i framtiden 😛

  2. Söta klänningar. 😉
    Tack för besöket inne på vår blogg.
    Du skrev där att du trodde att du inte fick rösta. Man ska hitta på ett eget namn till bloggen och följa den, så som det står i inlägget. Då får du rösta. Välkommen tillbaka till bloggen igen, om du vill vara med i tävlingen. / Rozie

Lämna ett svar