Vardagen

Skogspromenad

Det är helt fantastiskt väder idag, soligt och varmt. Det är precis vad jag behöver och jag känner den positiva andan återvända. Jag tog en paus från böckerna och tog en promenad med Rickard ute i skogen. Det var så härligt och i solen är det riktigt varmt. Underbart!
 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Skogspromenad

  1. Härligt ! idag har det verkligen varit helt FANTASTISKT ute och jag hoppas att det fina vädret håller i sig hela helgen. Då ska jag bara vara ute och njuta 🙂
    Trevlig helg !

Lämna ett svar