Vardagen

Avslutning

Lärarna bjöd på sig själva och gjorde egen text till Abbas ”Mamma Mia” men bytte ut Mia till Moa istället. Tjejen i rosa är allas vår Malin, som tagit hand om oss i tre terminer.
Blomma och examensbevis utdelades efter många tal.
Min fina klass.
 Haha, hysteriskt leende på mig men det bjuder jag på. Känslan jag har nu är glädje, tomhet, saknad. Men också lycka och stolthet. Jag klarade det! Vid min sida har jag Rickard utan hans tålamod och stöd när det varit tungt hade det aldrig gått!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Avslutning

Lämna ett svar