Vardagen

Fredag

Bilderna är från Ölands djurpark förra året. Marcus är fotografen, är okej va att jag lägger ut bilderna?
I eftermiddag har min bror och mamma varit hos oss. Vi har sjungit lite då vi ska sjunga på sommarfesten på mitt jobb tionde juni, ätit fruktsallad med färsk ananas i (åh så gott det var, det blev riktigt friskt!). Då Rickard inte är hemma så är min mamma här och ska sova över. Skönt att slippa vara själv då jag inte alls vill vara det just nu.
Jag har även assisterat i herrar division 4 ikväll. Det var ett toppmöte, båda lagen låg på samma poäng så det var mycket känslor och kamp. Däremot så var inte tempot så högt men det var en rolig match. Vi var bra!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredag

  1. Härliga somriga foton! 🙂 Öland är så ljuvligt.
    Att sjunga är så fantastiskt kul. Jag sjunger i en gospelkör, love it. Fint 🙂
    Skönt att din mamma kan göra er sällskap. Åh vad gött att det blev en bra match! Go 😀

Lämna ett svar