Vardagen

Ny vecka igen

Tycker jag mest dräller omkring i träningskläder så det är kul att plocka fram favoriterna. Den här tröjan är en av dem. Älskar draperingen.
Idag har jag jobbat, det enda passet den här veckan förutom söndag kväll. Är ledig imorgon och på onsdag och sen på torsdag/fredag är jag i Växjö. Det blir en bra vecka det här.
Träningen idag blev att cykla till och från jobbet. Skönt att göra annat än att springa särskilt efter helgen med alla fotbollsmatcher.
Har ni haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ny vecka igen

Lämna ett svar