Vardagen

September

1 september idag och både ny vecka och ny månad. Idag ska jag ta kontrollen över mig själv igen. Jag har tappat greppet alldeles vad gäller maten, äter alldeles för mycket och förra veckan blev det godis torsdag-måndag. Det är inte okej och om jag inte skärper mig kommer jag snart gå upp allt jag tappat. Nu är det nya fräscha tag som gäller.
Jag är ledig idag eftersom jag jobbade heldag igår så jag och Ida har haft en lässtund och nu tittar hon på Alfons Åberg. Hon är jätteförtjust i den pojken. Undrar om hon gillar böckerna också… Tänkbar födelsedagspresent i alla fall.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “September

  1. Ja du, den där hösten när alla ska nya tag, hmmm!!!
    Jag ska snart ha semester efter att ha jobbat hela sommaren så jag börjar min höst med det, härligt!
    ps Min son älskade böckerna ds
    ha de Fia

Lämna ett svar