Vardagen

Nystart kanske?

Då är det måndag igen och jag tänker lämna förra veckan bakom mig. Den här veckan ska bli mycket bättre och jag ska inte tillåta mig att ta en massa skit. Jag jobbar idag och sen är nästa pass först till helgen. Det blir en skön start på veckan. Så hoppas jag även att jag ska kunna döma matcherna som jag har inplanerat den här veckan. Tre matcher inom en vecka har jag lämnat återbud till och det är nästan mer än vad jag brukar lämna från mig på en hel säsong.
Blablabla… Hoppas att ni får en härlig dag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nystart kanske?

  1. Hoppas du får en bättre vecka, tänk på att en extr helgdag väntar mot veckans slut och det i sig är ju jättepeppande tycker jag!

Lämna ett svar