Träning

Ett träningspass

De här bilderna är egentligen två filmklipp från min instagramprofil. Dels är det veckans pilatesutmaning och så ett litet test om jag kan göra en teaser med bollen mellan knäna. Det kunde jag. 😀 @hannafialotta heter jag där.
Kvällens träningspass blev pilates på boll, det är väldigt krävande, framförallt att hålla balansen, komma ihåg att spänna magen och rumpan och samtidigt utföra övningarna med kontroll. Det här passet blev det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar