Vardagen

LUCIA

Godmorgon. Lucia idag och tredje advent. Jag har haft en mysmorgon och tittat på Luciatåget i tv. Det var ett vackert och stämningsfullt framträdande.
 
Jag fick lite assocciationer till Conchita Wurst. Välsminkad och mycket skägg. Jag blev så glad när de sjöng oh helga natt. Det är liksom inte komplett utan den sången. Appropå oh helga natt så hörde jag en jättekonstig variant på spotify igår, texten var helt fel. Personen i fråga gjorde verkligen sin egen variant av sången och det blev inte bra någonstans.
Senare idag ska vi sjunga på Rickards jobb, innan dess blir det lite slappa vid datorn och så har jag lovat Samuel att spela tv-spel med honom. Hoppas ni får en härlig dag!
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “LUCIA

  1. Jag tyckte det var ett superbra luciatåg på tv:n. Tjejerna o jag satt o mös! Håller med "O helga natt" var magisk! Men så kan han ju verkligen sjunga med 🙂

Lämna ett svar