Vardagen

Utmaning

Nu är det bestämt ett datum och den 25:e februari ska jag föreläsa på Rickards jobb om palliativ vård. Jag är lite rädd för att prata i grupp så det blir en riktig utmaning. Men kul ska det bli också, att få lära vidare det jag själv lärt mig genom den här kursen.
Ju mer jag läser desto fler nya frågeställningar kommer upp så jag känner inte att jag egentligen kommer bli färdig med det här arbetet. Vill lära mig mer hela tiden! Så bäst att sätta igång, dels genom att svara på funderingarna examinatorn har och sen förbereda föreläsningen. Jag vill kunna ge svar på frågor och verkligen visa att jag har koll på läget.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Utmaning

Lämna ett svar