29 maj 2023

Måndag

Det är inte så dumt att ha en ledig dag där jag inte måste sitta med skolböckerna. I  lördags kväll blev jag helt klar med mitt arbete och skickade iväg det. Hoppas så att jag blir godkänd! Det är riktigt vackert ute, strålande sol och några minusgrader. Lite senare ska jag och Rickard iväg och springa löptest och se hur långt jag har kvar för att klara det.
Igår sjöng jag några sånger för våra boende och en kollega spelade in så jag har några videoklipp. Vet ni hur man gör för att lägga upp videos filmade med mobiltelefon på bloggen? Annars får jag googla. Om jag nu vågar lägga upp dem…..
Ha en toppendag!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Måndag

  1. Tack så jättemycket och kul att du tittade in hos mig. Välkommen tillbaka om du gillade det du såg 🙂 Skönt med en ledig dag, hoppas den blir bra!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: