Vardagen

Fredag

Jag älskar hotellfrukost, det är nästan så att man skulle boka en natt enbart för frukostens skull. Färsk frukt, hembakat bröd, äggröra och bacon. Alla mina favoriter!
Efter frukosten passade jag på att uppdatera telefon då det var gratis wifi på hotellet och sen slappade vi innan det var dags att checka ut och ta bilen till Söderköping för glass och filurande.
Haha, typiskt mig att blinka precis när bilden tas. Bjuder på den. 😀
Gårdagens smarriga glass: hallonglass, citronmaräng, körsbärssås bland annat. Så galet god och den var alldeles lagom stor så blev inte så där galet full i magen som jag kan bli annars.
Vi knallade omkring i Söderköping, slank in i en butik där vi kom ut med en lila kofta till mig, vattenpistoler till barnen och ett bälte till Rickard.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fredag

Lämna ett svar