Vardagen

Skrattfest

Efter middagen tog vi en promenad runt Katrineholm och tillbaka till hotellet innan det var dags för bio. Det är en väldigt mysig stad och vid stadshuset låg det en sådan fin liten park där vi strosade lite.

Vi såg Ted 2, en helt sjuk film som inbjöd till väldigt många skratt. Humorn är lite under bältet så jag skulle inte ta med mig barnen att se den men den var riktigt rolig. Amanda Seyfried har en av rollerna och jag gillar verkligen henne. En av mina favoritskådespelerskor.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar