Träning

I Hackefors

Dagens träningspass blev med Rickard och Laura i hackefors. Styrka blandat med kondition. Det blev ett riktigt bra pass. Jag tycker det är så roligt att sticka iväg sista kilometern och verkligen göra slut på mina sista krafter, så också idag. Genomsnittshastigheten på sista kilometern blev ungefär samma som Rickard håller i en mil när han springer distans. Det är lite skillnad på oss…..
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “I Hackefors

  1. Skillnaden mellan oss är 17 års träning så det vore underligt om det inte skiljer i hastighet. Men du jobbar på väldigt bra utifrån dina förutsättningar. Du är jätteduktig Hanna.

Lämna ett svar