Vardagen

Varmaste dagen

Ida var så rolig idag. ”vad har du på dig mamma? En blommig klänning, visst är den fin sa jag. ”Nä” svarar dottern. Barn är för härliga. Jag älskar den här klänningen, känner mig så fin i den.
Det har varit så varmt idag, i förmiddags spelade vi volleyboll i trädgården, barnen tröttnade ganska fort men jag och Rickard körde en stund. Bra aktiv vila inför imorgon när jag och Rickard ska springa tusingar. Tänkte verkligen testa mina gränser, men det får bli ett sent kvällspass. Typ vid nio eller något.
Gick ner en snabbis till stångån för att fota kvällsolen och mig själv. Det är så otroligt vackert där. Någon dag ska jag ta en löprunda i kvällssolen. Om det inte är så varmt som ikväll vill säga. Har ni haft en bra dag?
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Varmaste dagen

Lämna ett svar