Personligt

Ge dig själv lite kärlek

 
Eftersom att jag är så hård mot mig själv tänkte jag i det här inlägget ösa kärlek över mig i stället. 
– jag älskar mina ögon. 
– jag älskar mina axlar. 
– jag älskar mitt skratt. 
– jag älskar att jag blivit så stark och snabb när jag springer. 
– jag har en härlig personlighet. 
– jag är bra på mitt jobb. 
Vad älskar ni med er själva? 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ge dig själv lite kärlek

 1. Härligt att du börjar älska dig själv nu. Det jag älskar hos mig själv vet jag inte jag har svårt att tänka på mig själv. Men måste jag välja något så är det min goda kondition och min mentala styrka.

 2. vilket bra peppande inlägg. Ojdå vad gillar jag med mig själv, mina ögon, smilgropar, hår, min ödmjukhet 🙂

 3. Underbart inlägg!’ min tur!
  Jag älskar mitt hår
  Jag älskar mina ögon
  jag har en ypperligt bra humor
  Jag är smart

 4. Vilket underbart inlägg!! <3
  Jag är ju också oftast hård mot mig själv, men jag älskar min positiva inställning, jag älskar min kropp för att den orkar så mycket och jag älskar att jag klarar av sånt jag inte trodde jag kunde! Ha en skön fredagkväll, fina du!!

Lämna ett svar