Vardagen

Afterwork med jobbet

Ikväll var det dags för afterwork med jobbet. Jag och C träffades innan på Hamlet innan vi drog vidare till Mörners där gänget var. Det är alltid så galet roligt när vi träffas men det var en svinkall kväll, regnade hela tiden och när jag gick till bilen var det bara 9 grader. Jag saknade vantar. Helt sjukt ju att det kan vara så kallt i juni…
Jag körde så därför blev det alkoholfri cider för mig. Den var riktigt god: smak av citron och granatäpple. En hamburgertallrik var inte så svår att sätta i sig. Riktigt god och de dära pommesfritesen, McDonalds släng dig i väggen.
Fina Hanna som alltid ställer upp för mig. <3 Jag har helt otroligt snälla kollegor, är så tacksam för allihop.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Afterwork med jobbet

  1. Så kul med AW 🙂 Hamburgaren ser riktigt god ut 🙂
    Har en veckans blogg uppe om du är intresserad annars ber jag om ursäkt ^^

  2. Härligt!! Bra kollegor är ett måste och ha kul ihop och skratta är ännu bättre! Kul att se dig le!
    Och vet du vad, vad som du än mår dåligt över så kommer det att bli bättre, även om det inte känns så!
    Kram

Lämna ett svar