Vardagen

Min lediga dag

Ni får hålla tillgodo med en dålig mobilbild då batteriet i kameran tog slut precis när jag skulle ta bilden. Jag har passat på att ta igen lite sömn så här på min lediga dag men vill inte sova bort hela dagen så har nu druckit te och ätit några skorpor. Tänkte surfa runt lite en stund och sen ska jag läsa boken ovan. Jag har precis betat av Twilight-serien och vill läsa något annat. Jag har aldrig läst något av Mons Kallentoft men jag gillar början, den verkar lovande. Har ni läst den? Jag är en riktig allätare och läser det mesta, deckare, chiclit, självbiografier med mera.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min lediga dag

  1. Jag är så dålig på att böcker, borde läsa oftare men det är allt för avkopplande att jag istället blir så trött och slumrar till hihi.
    sv; Okej 🙂 Ja, när man har genomgått en förlossning så vet man ju som regel vad som väntar så för många omföderskor behövs det nog inte. Men jag tar det säkra före det osäkra och tar med mig det så de förstår att jag är rätt rädd inför detta denna gången med 😉

Lämna ett svar