Personligt

Ett till

Jag har inte haft någon aptit sen jag avslutade min antibiotikakur och nu har jag tappat ett kilo till. Det känns inte så särskilt hälsosamt att ha gått ner två kilo i vikt och tappat centimetrar runt mage och så där på bara en vecka. Ingenting smakar gott, inte ens mammas potatissallad som jag i vanliga fall älskar fick mig att få i mig så mycket som jag behöver. Det här är inte bra. Försökt googla lite tips på hur jag kan få ordning på mig själv men det verkar inte särskilt vanligt att inte kunna äta efter antibiotikakur.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Ett till

  1. Jag fick lite trubbel med aptiten efter en antibiotikakur. Eller snarare, jag blev illamående så fort mat kom i närheten. Jag provade åksjuketabletter (mot läkarens inrådan ska noteras) mot illamåendet och sen blev det faktiskt bättre. Sen har min aptit inte varit på topp på åtta år men ja det blev bättre.
    kramar

  2. Usch, vad jobbigt det låter! Är det bara mat eller är det svårt att dricka också? Antar att du redan provat shakes och drickyoghurt istället för vanlig mat, men om inte är det är tips. Hoppas aptiten kommer tillbaka snart!

Lämna ett svar