Pilates

Nr 18

Mitt artonde pilatespass blev det här. Om du vill känna dina magmuskler så är det här passet för dig. Det är kort också så det finns inga ursäkter att inte göra det. Tio minuter hävdar jag bestämt att alla har, det handlar bara om vilja.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Nr 18

  1. Det håller jag absolut med om! Tio minuter har alla. Det handlar bara om vilja och prioriteringar.
    SV: Ja, det känns som sagt smått overkligt. Att vi skulle få en gratisplats in i turneringwn sådär och därefter, som sämst rankade lag, sluta trea och därmed ta en paralympicsplats redan nu, det hade vi bara kunnat drömma om, men nu är vi där, på riktigt! 🙂

Lämna ett svar