1 december 2023

Backintervaller

 Ser ni hur städat och fint det är, hehe. Med tre barn i huset är det sällan fint mer än några timmar.
Måndag och träningsdag och jag var sugen på backintervaller. Jag behöver träna upp benstyrkan i mina ben, min svaga sida är att jag inte är så stark uppför och det vill jag bli. Upplägget idag såg ut som följande: 7%lutning och jag började först i en hastighet om 13km/h men det var lite för snabbt i dagsläget så efter de två första sänkte jag tempot till 12 km/h. Joggvila i 1,20min mellan intervallerna. Totalt blev det elva intervaller så jag är riktigt nöjd med passet.
Efter mitt pass fick jag köra hårt med Rickard. Han sprang fyrahundrameter i 18km/h och 11% lutning, åtta intervaller blev det, ett hårt men bra pass. 
Nu har jag gjort något konstigt med kameran så bilden blev rätt grynig. Men kul det där att orka göra situps när jag är helt upp och ner. Jag är riktigt nöjd med styrkepasset som blev efter intervallerna. Funderar på att ge mig själv en ny utmaning: armhävningar, vågar inte skriva ut hur många jag kan göra korrekt… Det är så pinsamt att vara så dålig på just det. Känns som att det är något man som någorlunda vältränad ska fixa.
 
 
 
 
 

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Backintervaller

  1. Åh är så avis att du kan träna på ditt löpband. Mitt är i källaren och jag får varken plats att använda det där nere eller att ta upp det just nu….. Så det står mest och samlar damm 🙁

  2. Armhävningar är mycket teknik också. Du kommer att klara det. Du gör stora framsteg i styrkan. Du orkar till och med bära din man och det är inte alla kvinnor som klarar. Bra jobbat.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: