Vardagen

Måndag och ny vecka

Igår morse tog vi sovmorgon och gjorde en kombinerad brunch. Stekta ägg, melon, grönsaker bröd och yoghurt. Så gott ju! Det är så sällan vi äter frukost tillsammans i och med att jag jobbar oregelbundet, ibland tar barnen sovmorgon/vill inte ha något. Därför var det så extra roligt att vi satt tillsammans och åt. Barnen åt hur mycket som helst. Härligt när de har aptit.
Måndag igen idag då och jag jobbar. Känns lite konstigt, har inte varit där sen i onsdags. Märkligt det där hur jag kan ha varit hemma i fyra dagar men är nästan tröttare än i onsdags. Det tar på krafterna att ha kalas.
Hoppas ni får en härlig dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag och ny vecka

  1. Helgerna när alla är samlade till frukost är ju extra mysiga men som du skriver, så är det ju inte alltid man "matchar" så att alla i familjen kan.

Lämna ett svar