Träning

En snabb femma

Jag trotsade tröttheten och rev av en femma på löpbandet. Jag hade inga krav på mig utan fick avbryta när jag ville. Jag varierade hastigheten mellan 10,5 eller 12 km/h och så en liten sprint sista tvåhundrametrarna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En snabb femma

  1. Bra! där ser man anledningen till att man ska trotsa trötthet och o motivation. Det är ofta så att det är då man springer som bäst.
    Du är så duktig nu med "nya" träningshuvudet.

Lämna ett svar