Vardagen

Matkoma

Ikväll var det Samuel och Rickards tur att laga mat. De valde hamburgare och crisscuts. Till efterrätt dukades det fram paj, glass, marshmallows, marängdroppar, grädde och vaniljgrädde. Gissa om jag är proppmätt nu. känns som att jag inte behöver äta något mer på ett tag.
 

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Matkoma

  1. Ja du, det är så sant. "ju mer jag begriper, ju mindre förstår jag". Förresten, vilka fina tallrikar ni har. (har samma) hi hi.
    Tack för dina kommentarer på min blogg. Idag har jag gått och mått illa på jobbet. Vad är det som händer med vår fina värld? Skulle ju kunna ha det så bra allihop. Hjälpas åt istället för att utrota varandra. Grät på jobbet. Vi var några som kramades och grät. Stort. Kram Inger

Lämna ett svar