Personligt

Min styrka

Min envishet vill jag ge mig själv cred för idag. För den har tagit mig längre än vad jag trodde att jag kunde.
Som undersköterska: pluggat till specialistundersköterska inom palliativ vård men också läst en kurs för doktorander på Växjö universitet med godkänt betyg. Också det inom palliativ vård.
Fotbollsdomare. Vem hade trott när jag misslyckades totalt i Halmstad att jag åtta år senare skulle döma herrfotboll. Många av de tjejerna som jag gick kursen samtidigt med har slutat döma.
Löpare: min envishet har gett mig ett pannben som gör att jag kämpar på fast jag tror att jag inte orkar.
– Men även i vardagen att orka med situationer som kanske lätt annars skulle knäcka en.
Vilken sida hos er vill ni ge er själva cred för?
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min styrka

  1. Just idag är jag inte så snäll med mig själv, så det är svårt att komma på en bra egenskap.
    Däremot är jag en bra lärare. Duktig.

Lämna ett svar