Vardagen

Min topplista

–  Jag börjar känna mig som vanligt vad gäller löpningen.
– Det känns som att jag börjat komma igång med nya hälsosammare matvanor. Mitt sötsug är inte lika stort längre. Kan det vara aloeverans förtjänst kanske. Jag har hittat en annan disciplin.
– Jag har haft några dagar när det varit svårt att sova men i natt har jag sovit som en stock.
– Fröerna som jag och barnen sådde växer så det knakar. Det börjar bli dags att plantera om dem.
– Det är vår på riktigt och i mina rabatter växer det så det knakar. Rabarberna börjar titta upp och mina vackra perenner kommer åter.
– Idag skiner solen!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min topplista

Lämna ett svar