Barnen

Årets besök på Ölands djurpark

Igår var det dags för besöket på Ölands djurpark. Det är verkligen höjdpunkten på sommaren för barnen. Även i år åkte vi med Rickards mamma, syskon och syskonbarn. Det viktigaste är karusellerna för barnen och fördelen med Öland är att karusellerna mer är anpassade för mindre barn
Efter maten (ett tips är att ta med egen mat då det verkligen kostar skjortan att köpa mat där) vill barnen alltid bada. Jag hoppade inte i, istället satt jag och Rickard och åt mjukglass medan barnen lekte och röjde.
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar