Hälsa

Måndag och en bra start

Vilken härlig start på dagen och veckan. Studsade upp ur sängen när klockan ringde och drog på mig löparkläderna. Jag drack min aloeveragel och tog min tablett som jag alltid tar på morgonen. Därefter gav jag mig ut för att springa några kilometer. Inga krav på ett visst tempo utan bara springa och njuta av att benen och andning jobbar och se solen skina. Det var mulet när jag gav mig ut så det var inte så dumt att se hur alla molnen bara försvann. Morgonlöpning före frukost är min nya grej. Underbart ju! Jag har tagit en dusch och intagit min frukost och ska alldeles strax ta bilen till jobbet. Önskar er en riktigt härlig dag!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Måndag och en bra start

  1. Så härligt! Jag behöver gå i säng i tid för att orka springa på morgonen, men jag satsar på det. Och jag gillar ju måndagar:-)

  2. Hjälp så dåligt samvete jag fått nu! Jag har knappt tränat på hela sommaren. Sprungit en gång och hela semestern har maken tagit morgonturen med hundarna.
    Nu är det bara att ta tjuren vid hoten alltså. Tack för att du väckte mig. Imorgon, då!
    /P

  3. Låter som en riktigt bra start på veckan! Här blev det inte fullt lika bra för jag har fortfarande feber och huvudvärk och är eldröd i halsen så jag fick börja första dagen efter semestern med att sjukskriva mig 🙁 Har ätit en bra frukost nu i alla fall och ska kurera mig så eländet försvinner ur kroppen snart. Hoppas du får en fin dag! Kram <3

Lämna ett svar