Träning

Jogging och handstående

Jag joggade några kilometer på löpbandet förut, fem långsamma kilometer i sällskap av Bridget Jones dagbok. Älskar den filmen, perfekt underhållning när man ska göra något så tråkigt som att springa långsamt på löpbandet. Det där med att mata kilometer ståendes på en punkt är kanske inte alltid så superpeppande.
Något som däremot är superppande är att jag har inte tränat handstående på ett tag, men blev glad över att jag kommer närmare väggen och dessutom kan släppa ena foten.  Att det sen ser så här graciöst ut när jag landar låtsas vi inte om, hehe.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jogging och handstående

  1. Jag måste ta tag i mitt handstående… som är helt obefintligt.. du ska se min yngsta dotter, "fröken upponer"… inte brås hon då på mig! Du, att vara graciös är överskattat!

Lämna ett svar