Vardagen

Det är fredag!!

Så härligt med fredag, jag njuter! Jag har jobbat några timmar, tagit en snabb promenad på rasten nere vid ån. Det har blivit lite av en ny rutin, det blir bara en kvart men det gör gott för huvudet att få frisk luft och rensa ur huvudet. Sen att det är helt makalöst vackert där nere gör inte saken sämre.
Om en stund ska jag ställa mig på löpbandet, intervaller idag igen och så styrketräning på det och ikväll ska lillfian på Frost-kalas hos en förskole-kompis. Bra fredagsplaner, vad ska ni göra?
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Det är fredag!!

Lämna ett svar