Change 9

Ett styrkepass

Idag har det varit så varmt! Det planerade löppasset skjuter jag upp till imorgon. Jag och Rickard har bestämt en tidig träningsdejt på löparbana imorgon bitti. Det blir spännande att se hur det går för mig att springa intervaller så tidigt på morgonen. Ikväll gick vi ut på vår baksida, tog med hantlar, träningsboll, gummiband och mattor.
Det blev en kombination av parövningar och träningsprogrammet i Fit1. Men varken jag eller Rickard hade energi för att köra så hårt som vi brukar så det blev ett halvbra pass. Men ett halvbra pass är bättre än inget alls. Efter passet drog jag fram vattenslangen för att vattna rabatter och det slutade med att vi hade vattenkrig hela familjen. Helt galet kul, det måste göras fler gånger.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar