Vardagen

En uppdatering

Oj här har det verkligen ekat tomt. Jobb, fotboll och familjen, ja så har dagarna rullat på. Sen vi hördes sist så har barnen fått sommarlov. Skolavslutning i torsdags, en iskall sådan där jag gick runt i polotröja, skinnjacka och jeans och frös. Det hade varit skönt med vantar… Samma dag efter lunch kunde jag gå ut i klänning så det svänger verkligen fort.
I fredags var Marie med barn här, hennes äldsta grabb är född samma år som ida. Vi lärde känna varandra via en Facebookgrupp när Ida och hennes son var bebisar. Det är kul att vi fortfarande håller kontakten.
Två matcher har jag dömt med, ett bottenmöte i div 4 och ett toppmöte i div 5, båda som assisterande med helt okej omdöme. Ikväll ska jag ut till Malmslätt och döma, pojkar 15, det ska bli kul!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En uppdatering

Lämna ett svar