Vardagen

Fjärilshuset

Min pilateskurs gjorde vi till en familjeutflykt och det första vi gjorde på fredagen var att besöka Fjärilshuset. Jag och Rickard gillar verkligen fjärilarna medan barnens favoriter mer är fiskavdelningen med hajar.

Det fanns roliga speglar som förvrängde våra kroppsformer. Här är vi taniga familjen.
Pilgiftsgrodor, färgglada och vackra men fullständigt livsfarliga med sitt nervgift.
Det var så varmt inne i regnskogen med fjärilarna så linsen immade igen. Det här är den bästa bilden. Dessa fjärilar är egentligen klarblå när de vecklar ut sina vingar. Vissa av dem var riktigt stora. Tänk dig en tennisboll så har du storleken.
En hajattack, någon mer än jag som tänker på ”musiken” i Hajen. ”Dododododo”, ja ni som sett filmen förstår vad jag menar.
Efter lunch så letade vi oss till hotellet men där var det trafikkaos på grund av en mässa så vi åkte direkt till min kurslokal istället. Tur var det för när Rickard och barnen kom för att checka in var det inget som stämde med vår bokningsbekräftelse. Jag hade blivit hyperstressad om jag var med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fjärilshuset

Lämna ett svar