Pilates

Min helg

Efter avslutad kursdag igår så skulle Rickard springa en runda och jag hängde på men förenade nytta med nöje och läste samtidigt som jag gick på löpbandet.
Hej vänner!
Vilken helg det har varit. Jag har fått fördjupade kunskaper om pilates (såklart), uppbyggnad och modifikationer och slutfas i nitton olika övningar, hur jag ska korrigera för att deltagaren ska få full effekt av övningen. Jag vet teoretiskt och praktiskt hur en övning ska göras. Det som jag behöver är att finslipa mycket på tekniken då jag redan har mycket styrka.
Sen har jag lärt mig att ta ut rörelserna på rätt sätt så jag har hittat kontakt med muskler jag inte ens visste att jag hade. Jag ser verkligen fram mot nu att praktisera det jag lärt mig, det kommer bli så kul! Jag kan efter den här kursen bli licensierad pilatesinstruktör men jag har valt att gå del 2 i pilatesmatwork först så att jag har hela paketet när jag licensierar mig. Jag tänker även att det är klokt att lära mig del 1 så att det sitter i ryggmärgen innan jag bygger på mina kunskaper. Jag är verkligen nöjd med min helg och Cecilia (kursinstruktören) var helt fantastisk i sitt sätt att undervisa och dela med sig av sina kunskaper.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar