Pilates

På utbildning

Idag åker jag upp till Stockholm för första steget i min pilatesutbildning. Vi åker hela familjen så Rickard och barnen ska göra Stocholm medan jag förkovrar mig i pilates. Detta kommer ingå och jag ser verkligen fram mot det.
* Overview
* Master class
* Pilatesprinciper
* Hållningsgenomgång
* Andning
* Primary series Pilates Matwork
* Instruktörsskap Pilates
* Att bygga upp en övning
* Praktisk instruktörsträning
* Master class
* Avslutning
Jag tar med mig datorn men vi får se om jag hinner blogga något. På instagram kommer jag säkert hinna lägga ut något så följ mig gärna där. @hannafialotta

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På utbildning

Lämna ett svar