Träning

Cirkelträning

Ikväll möttes vi upp ett gäng pigga och glada domare för ett cirkelpass anpassat för oss som dömer fotboll. Rickard var den som höll i passet vilket han gjorde riktigt bra.
Övningarna som kördes:
– grodhopp
– plankan
– sidstepp
– benlyft
– snabba fötter på stepbräda
– brygga med vikt på magen
Varje övning kördes i 45 sekunder och därefter snabbt på nästa. Ingen vila mellan övningarna men däremot 1,30minuter vila mellan seten. Vi körde fem set och vi alla var riktigt trötta efteråt. Det är ett sånt här pass där man lite själv bestämmer hur jobbigt det ska bli. Tempot gör skillnaden. Jag kommer ha träningsvärk imorgon så för att inte stelna till helt blir det en lång promenad på dagen.
Just det, tidigare på dagen blev det också femtio minuter pilates så det har varit en riktigt bra träningsdag.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Cirkelträning

Lämna ett svar