29 maj 2023

Sociala medier

Smartphones är bra till mycket, att lätt kunna söka upp saker eller platser men samtidigt är det också värdelöst. Varför jag skriver att det är värdelöst är för att det skapar beroende som man inte hade innan.  Jag kan bara prata för mig själv men jag ser även hur personer i min omgivning är med sina telefoner. En del älskar Facebook och delar i princip allt de läser, andra checkar twitter eller som jag instagram. Jag sitter vid datorn men kollar också samtidigt telefonen med jämna mellanrum. Det känns inte så sunt egentligen att ständigt vara uppkopplad, inte undra på att det är en röra i huvudet när den egentligen aldrig får vila.  Jag tycker det är tråkigt med den här utvecklingen att vi umgås mer med våra telefoner än med nära och kära. Därför har jag bestämt mig för att köpa en väckarklocka och stänga av telefonen på natten och begränsa mitt eget surfande på mobilen.  Hur tänker ni kring det här?

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Sociala medier

  1. Håller med. En väckarklocka låter bra. Min tfn är dock den som man alltid når oss på, men jag kan verkligen vara mer nerkopplad. Jag brukar logga ut mig från allt emellanåt..

  2. Jag har aldrig på tfn på natten.
    Men däremot kollar jag nog mobilen för mycket på dagarna. Till mitt försvar är jag inte VÄRST av mina bekanta, men det är väl ändå inte ok… 😉
    Jag försöker verkligen tänka på det och lägga undan den ibland.
    Kram M

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: