Träning

Gårdagens träning

Eftersom jag hade en tuff match i förrgår så sprang jag inget igår. Istället blev det en cykeltur till jobbet. Den här gången cyklade jag inte allt vad jag orkar som jag brukar annars utan tog det lugnt. Det var så härligt!
Jag och Rickard cyklade tillsammans och så åt vi lunch på Max. Jag testade deras nyttiga alternativ, en nötfärsburgare med isbergssallad som bröd och så dressing, tomat och lök såklart. Det var så gott! Den godaste hamburgaren jag ätit på ett snabbmatsställe.
Jag jobbade igår kväll och efteråt cyklade jag bort till några vänner och så var jag och Rickard tillsammans där en stund innan vi cyklade hem. Totalt blev det 2,6 mil cykling igår, ett bra alternativ till löpningen.
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Gårdagens träning

  1. Tack för att du delar med dig av din positivitet!
    (Sent) Svar: Tack för berömmet som du gav mig för mina påskcupcakes.
    Kram

  2. Vardagsmotion när den är som bäst.
    Nu när all snö är borta och det är varmt i luften finns ju inga ursäkter till att inte ta cykeln till jobbet!

Lämna ett svar