Pilates

Min svaga sida är inte så svag

Jag var bara tvungen att testa en grej som Lise la ut på sin FB-sida. Den där bollen vet ni ju att jag känner någon sorts hatkärlek till. Bollen är ett fantastiskt verktyg för att utmana kroppen på ett sätt som man inte får i traditionell styrketräning och jag gör det alldeles för sällan.
Linjerna kan definitivt bli bättre men jag är glad över att jag testade och samtidigt insåg att det finns lite krut i den här tjejen. Kan ni gissa vilken sida som är min svaga att döma av dessa två bilder?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min svaga sida är inte så svag

  1. Den vänstra kanske? Du ser mer sammanpressad ut på den bilden och har inte fått upp kroppen lika långt 😀 Kul med pilatesbollar som träningsredskap! Kram <3

Lämna ett svar