Pilates

Pilates för dig som vill börja

Jag vill dela med mig av mina kunskaper inom pilates samtidigt som jag vill leva på det. Jag känner även att jag måste jag skapa ett intresse kring träningsformen. Pilates är ändå fortfarande en rätt ny och okänd träningsform. Det märker jag när jag pratar med kollegor, vänner och så vidare.  Det är en jättesvår balansgång för jag vill egentligen inte göra för mycket gratis heller.’
Men! När jag gör dessa filmer och instruerar, sätter på musiken så blir jag alldeles varm och lycklig i hela kroppen. Jag vill bli ännu bättre, jag vill lära andra, jag vill delge vad som för mig är ett helt suveränt sätt att träna på med egentligen väldigt små medel. Du tränar med din egen kropp som vikt och du hittar muskler du knappt visste att du har. Jag älskar det!
Nog pratat, här kommer ett klipp med övningar som är perfekt för dig som inte har byggt upp så mycket styrka än. En detalj som jag inte sa i klippet är att testa gärna slutfasen i en övning. Men om du inte kan utföra den med kontroll så stanna på det lägre steget. Det ger mer än att utföra en övning okontrollerat. Få noggrant utförda repetitioner är mer givande än tjugo slarviga.  
PS: För dig som tycker att en teaser är helt omöjlig. Så här såg det ut för mig från början.
Och så här såg det ut igår! Ge INTE upp.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Pilates för dig som vill börja

Lämna ett svar