Vardagen

En (o)vanlig dag

Idag tänkte jag att ni ska få följa med mig hur en ledig dag kan se ut.
07:00 Kliver upp, hoppar in i duschen. Sminkar mig och drar på jeans och t-shirt.
07.48 Skriver ett Godmorgoninlägg på Instagram och kollar av flödet. Skriver några kommentarer. Eftersom jag har många utländska följare skriver jag på engelska. Vill ni följa mig så heter jag @hannafialotta
08:21 Förbereder ett blogginlägg
09:25 Frukost, chiapudding med blåbärskvarg och granola. Helt galet gott! Kanel och vaniljpulver i chiapuddingen gör verkligen skillnad. Mm, njuter.
09:30 Eller ja, njutningen blev kortvarig för vid halv tio ringde det på dörren. Leverens av aloeveraprodukkter.
11:00 En mugg te på ett fik i stan i väntan på en kollega.
12:17 Funderingar över vad vi ska äta till lunch, om jag ska träna eller om jag ska ha vilodag. Tankar om hur jag ska gå vidare.
13:30 Sen lunch, fisk, potatis och så Idas egenodlade tomater till
15:00 Utvecklingssamtal med Alexander
16:20 Skriver ett blogginlägg, inget som jag publicerar nu. Det ska få ”gotta” till sig lite. Mina eftertänksamma inägg arbetas alltid om innan jag klickar på publicera. Just för att jag vill att det ska kännas 100% rätt. Inte perfekt, men rätt.
18:20 Hämtar bästa kollegorna och vännerna för att sen åka in till stan för att äta middag med jobbet.
19:00 Vi möttes upp alla kollegor på en relativt ny restaurang i stan. Senast jag var där så var det ett café.
19:45 (ca) Äntligen kommer maten. Dock så tyckte jag att det var för lite mat i förhållande till pengarna. Men gott var det. Den där potatisen och bearnaisesåsen… Mums!
22:00 Jag var chaufför och vid tio tyckte jag och några till att det var dags att åka. Vi var så trötta! En mysig kväll var det. 🙂
 23:45 Läggdags och så hoppas jag på en natt där jag verkligen får sova.
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “En (o)vanlig dag

Lämna ett svar