Forever Living

Varje nej är ett steg närmare ett ja

Vad drömmer du om och vad krävs för att du ska ta dig dit? Hårt jobb är nog det första man tänker på. När man verkligen vill något är vägen dit ofta väldigt lång och ganska knagglig. Det kommer hinder, vissa bara små kullar och andra stora som berg. Det är lätt att misströsta och kanske att man till och med ger upp. Det är sällan som man bara halkar in på ett bananskal och det går super på en gång. Man får jobba lite och det är lätt att låta tankar som ”Jag struntar i det här nu, jag kommer ändå inte dit jag vill” ta över.
Jag vill dock uppmana er att inte tänka så. Tänk istället att varje nej du får är ett steg närmare ett ja och det du drömmer om. Tänk inte att det är lika bra att ge upp och istället köra på det som är tryggt och säkert.
Bli inte nedslagen av ett nej, ett nej gör att inte att det är kört. Att ta motgångar är personligt utvecklande och för varje nej blir du starkare!
Tänk om jag hade gett upp de första åren som domare. Då hade jag inte haft den konditionen som jag har idag, jag hade inte vuxit som ledare och person.
Tänk om jag gett upp när jag läste till specialistundersköterska. Då hade jag inte haft den kompetens jag har inom vården och möta folk där de är här och nu. 
En passion och en vilja av stål kommer ta dig du vill. Det kommer säkert ta tid, men jobbar du målmedvetet steg för steg och vägrar låta motgångar knäcka dig så kommer du nå ditt mål!
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Varje nej är ett steg närmare ett ja

Lämna ett svar