Träning

På ett utegym

Rickard skulle springa intervaller och jag hängde med upp till skogen och passade på att göra lite olika styrkeövningar. Pilates, explosivitet, utfall och knäböj blev det. Och några övningar för armarna. Kul att lattja lite men när jag inte har någon (läs Rickard) som talar om för mig vad jag ska göra så blir det lite halvseriöst. Men det gör inget en sån här dag när jag egentligen skulle vila. Det är skönt att komma ut i skogen och få lite frisk luft.
Smile!! För min teknik på knäböj är verkligen urdålig. Jag är så stel i mina ben så det är svårt att komma ner. Min 30dagarsutmaning som jag skulle börja med i vintras rann ut i sanden men jag kanske skulle börja igen.
 
 
 
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “På ett utegym

  1. Jag har ett utegym närheten av mig som jag aldrig har testat och nu blev jag taggad av att göra det efter detta inlägg! 😀 Kramis

Lämna ett svar