Pilates

Grunden som allt bygger på

Inlägget är ett samarbete med Hannas hälsohörna.
Åsa undrade om jag inte kunde tipsa om pilatesövningar för någon som inte tränat pilates förut. Dessa övningar som jag kommer tipsa om nu är basen. Alla övningar hör ihop så finns inte grunden går det inte att bygga vidare på tuffare övningar heller.
Basen är:
– pelvic curl
– leg lift supine
– leg changes
– chest lift
– chestlift with rotation
Det är alltid enklare att visa övningarna i en video än i bilder så här kommer en film. Det är dock viktigt att träna med en instruktör som ser att du arbetar rätt och kan korrigera. Dessa övningar ser simpla ut men när en instruktör ser till att du engagerar rätt muskler så blir de riktigt effektiva och utmanande för kroppen.

Bor du långt bort och vill träna pilates med mig? Då kan jag glädja dig genom att berätta att jag erbjuder pilateslektioner via Skype. Kontakta mig för mer information. Antingen via mail: hannaspilates@outlook.com eller DM via instagram @hannafialotta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Grunden som allt bygger på

Lämna ett svar