Barnen

Julfest och HIIT Workut

Alexander hade julfest ikväll och vi var där och gick en klurig tipspromenad och barnen sjöng så fina sånger och så var det tre grupper som rappade egenskrivna sånger. Alexander var med i en av grupperna som rappade och han var jätteduktig. Så kul att se. Barnen ville dock inte att vi föräldrar tog bilder på barnen när de sjöng så jag har inga bilder från kvällen.
Efter kvällens julfest och nattning av barn ställde jag mig på löpbandet för att riva av ett gäng intervaller. Ikväll var en sån här kväll när det kändes extremt segt att komma igång och springa så efter uppvärmning föll valet i stället på en HIITworkout. Det blev ett pass med mycket explosivitet och det är precis det jag behöver. Galet jobbigt dock så jag är nöjd med kvällens pass även om det inte blev exakt det jag tänkt mig.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Julfest och HIIT Workut

Lämna ett svar