Vardagen

Som jag har väntat

Äntligen snö!! Det började snöa igår i stan när jag gick till jobbet men det slutade ganska snart. Gissa lyckan när jag klev av pendeln och såg att det snöat desto mer hemma hos mig. Snöfallet har fortsatt hela natten så nu täcks gräsmattan av ett rejält snötäcke. Nu håller jag tummar och tår att snön ligger kvar till jul. Hur härligt hade inte det varit. Det är flera år sedan som det var snö på julafton här i mina trakter. Snöblandat regn kan det ha varit någon gång men det gills inte. Det är ju bara grått och blaskigt.
Enen har växt några meter sen ljusslingan sattes i. Funderingarna går om den ska plockas bort eller om det får vara som det är.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Som jag har väntat

  1. jag blev ööööverlycklig när jag vaknade upp till snö igår. älskar det! här (i malmö) ligger den förvisso inte kvar på marken speciellt länge, men ändå. hoppas du njuter!

  2. Visst e det mysigt med snö,här lär det nog övergå till slask i eftermiddag men håller tummarna att den får stanna till jul.kram

Lämna ett svar