Vardagen

Andra advent

Idag var vi ute hos Rickards mamma i Falerum. Jag tycker så mycket om det här huset, tänk dig med vit fluffig snö omkring också. Jag tycker att det ser ut som en riktig idyll på landet och skulle gärna bo så här om det låg lite närmre stan.
Barnens farmor hade stått och lagat till julbord som vi blev bjudna på. Det var så gott och mysigt att sitta och äta tillsammans.
Farmor frågade lite snällt om jag ville hjälpa till att bygga ihop en pepparkakskyrka. Det låter så lätt jag läser beskrivningen men det är verkligen pilligt. Vi smälte inte socker utan jag använde en kombination av superlim och textillim. Limmet lyckades jag få både på håret och på tröjan. Jag fick bort det mesta och hoppas att tvättmaskinen kan få bort det helt. Tror inte riktigt det dock då det är ett textillim. Det ska ju tåla vatten och kanske också att köras i maskin…
Vilket konstverk…. Med ett gäng tomtar, fluffig bomull så går det att dölja ”skavankerna”. Tycker dock att det är charmigt att det inte är perfekt. Med en hårtork torkade limmet mycket snabbare och jag kunde fortsätta med garneringen. Helt seriöst hade jag kristyr precis överrallt. Men kul var det.
Alltså den tredje katten från vänster… Hur underbar är inte den? Som ett garnnystan, fluffig och gosig. Undrar om den kommer fortsätta se ut så även när den är större. Önskar så att vi kunde ha katt….
 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Andra advent

  1. Det blev ett grymt fint pepparkakshus! Vi hoppade över det i år p.g.a. orkar inte men när det väl blir av är det en sån fin prydnad 🙂

Lämna ett svar